ILIES 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Potrzebuje znaleźć właściciela domeny/portalu www.pracadokitu.com, formularz kontaktowy nie działa na stronie, wykorzystałem stronę WHOIS, ale nie wiem czy dobrze rozumiem to co uzyskałem Domain Name: PRACADOKITU.COM Registrar: MONIKER ONLINE SERVICES, INC. Whois Server: whois.moniker.com Referral URL: http://www.moniker.com Name Server: NS.PRQ.SE Name Server: NS2.PRQ.SE Status: ok Updated Date: 25-oct-2012 Creation Date: 26-jul-2007 Expiration Date: 26-jul-2014 Mam rozumieć, że domena została zarejestrowana w firmie MONKIER ONLINE SERVICES i do nich powinienem się zgłosić aby uzyskać takie informację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Napisz email z prośbą by przekazali Twój email do tamtego użytkownika, ponieważ masz jakąś tam sprawę. Myślę, że udałoby się coś takiego osiągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Ten sposób to jedyny jaki ci zostaje, ale pamietaj że nie muszą oni przekazywać klientowi prośby o kontakt... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) (...) Na pewno nie podadzą Ci 'ot tak' danych swojego klienta. Szczególnie, że oferują "ukrywanie" danych abonenta. Ale mają email kontaktowy dedykowany specjalnie dla tej domeny. Pytanie tylko, czy sami odbierają wiadomości, czy automatycznie przesyłają je do właściwego abonenta. Registrant [4031629]: Moniker Privacy Services PRACADOKITU.COM@monikerprivacy.net Moniker Privacy Services 1800 SW 1st Avenue Suite 440 Portland OR 97201 US Na marginesie - pierwszy raz spotykam się z tak dokładnym podawaniem czasu rejestracji domeny. ; D Record created on: 2012-10-26 02:09:00.583 Database last updated on: 2012-10-26 02:09:00.61 Domain Expires on: 2014-07-26 07:07:07.0 Edytowano Maj 10, 2013 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Wydaje mi się, że email jest automatycznie przekazywany - inaczej, musieliby opłacać kogoś kto by to wszystko ogarniał - a to raczej nieopłacalne. Pozatym na stronie też jest formularz kontaktowy, więc są drogi do kontaktu umożliwione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach