kszere 8 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 W jaki sposób mogę umieścić <tfoot> u dołu ekranu w pełnej szerokości ekranu?Chodzi mi o dolny box: "DATA NR KLASA PRZEDMIOT PROWADZĄCY SALA"http://zas.12c15.tk/tablica.phpJak dam style="position: fixed; bottom: 0; width: 100%;" to owszem przenosi się na dół ekranu, ale już nie jest w pełnej szerokości ekranu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Heh zapomniałem o display: table Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 O cholera, kszere, ja mam taki system zastępstw zrobiony : ) robisz cały skrypt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Tak U mnie już jest - stronę z kalendarzem z zastępstwami i innymi wydarzeniami - rozszerzenie do Google Chrome - aplikacja na Androida - tablica - dobre do szkoły wyświetlać na monitorze na korytarzu - panel zarządzania W sumie to u mnie jeszcze praca nie zakończona, bo chcę dodać jeszcze parę funkcji i ulepszeń. Pokaż demo swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) Wstyd przyznać, ale leży w tar.gz gdzieś na dysku, nie ma działającego, to było ze 2 lata temu robione, o Androidzine nikt nie śnił. Kupiłem na to domenę - zastepstwa.com i stało to tam chwilę. Mam obmyślany teoretycznie model biznesowy i w ogóle nadzieje były ogromne. Wymyśliłem, tak mi się wydaje, parę ciekawych tricków typu sposób wyświetlania zastępstw dla szkoły/klasy, a także rejestrację nauczycieli do systemu. To wszystko pamiętając o specyfice szkół, jako były nauczyciel miałem dobry przegląd. Jakie masz ambicje z tym systemem? Ja miałem robić startup, ale wiadomo... życie, heh. EDIT: Spróbuję to postawić heh i wyślę Ci PW. Edytowano Maj 10, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kszere 8 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Ja to minimum do połowy 2015r. ... bo w szkole trudno się dowiedzieć o zastępstwach Jeśli chcesz robić coś na większą skalę to zapraszam do kontaktu, gg:8667248 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach