Zbigniew 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Witam! Aktualnie korzystam z hostingu w firmie netlook i w zasadzeie jestem zadowolony i moge polecić tą firmę. Rozważam jednak rozszrzenie usług dla swoich klientów swojej sieci i będę potrzebował na początek niedrogiego hostingu który umożliwi mi też stworzenie kont dla moich klientów w mojej domenie. Zastanawiałem się nad firmą ProFuturo ale na początek to dla mnie trochę za drogo. Co możecie polecić początkującemu koledze? W netlook miałem hosting 300m i 5G transferu i starczło mi na mój sklep internetowy, kilka maz danych i pocztę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 ja polecam fc.pl - sam nie korzystalem ale krażą pozytywne opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
exe 0 Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Zobacz ofertę resellerską site24.pl serwer bardzo szybki jak na niemcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 22, 2006 Zbigniew ..szczerze koledze doradzę... dozbierać i kupić coś sensownego, a nie się potem wkurzać.. szkoda nerwów, klientów, danych, pieniędzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach