spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) Forum niby z pozoru dotyczy tuningu, modyfikacji telefonów marki sony ericsson oraz sony, jednakże specjalizujemy się w szerokim zakresie GSM, napraw i serwisu. Nie wiesz jaki telefon kupić, bądź brakuje Ci informacji i opinii o sprzęcie? Te forum jest specjalnie dla Ciebie! Doradzimy, wycenimy, pomożemy w wyborze! Info: Specjalnie nie jest użyty tradycyjny silnik mybb czy inny. Zapraszam do oceny Jestem otwarty co do zmian w wygladzie, wiec każde "ale" bedzie brane pod uwage Edytowano Maj 10, 2013 przez spiker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 a gdzie link ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 (edytowany) www.tuningse.pl Dziwne, byłem pewien, że dawałem w tytule jest Edytowano Maj 12, 2013 przez spiker (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Hejtujcie wygląd to coś zmienię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 Jak dla mnie obrazki przy kategoriach forum (te po lewo) są zbyt wybielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 12, 2013 opacity dla nieprzeczytanych dałem 50%, przy białym stylu waliło po oczach i tak mocno daje jak są nowe wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 na 40% to jeszcze bardziej bedzie przezroczyste czyli mniej widoczne. Jeszcze pobawię się z tą widocznością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spiker 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2013 Ogólnie ładnie, ale też przyczepię się do ikonek. Na moje oko, to mógłbyś zrobić odjaśnianie (odbielanie?) obrazków po najechaniu myszką, z efektem przejścia (w CSS3 to je chyba). Postaram się to zrobić w smf trochę ciężko będzie ponieważ ikonki to tylko obrazki, a nie odnośniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Invictus 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Mi osobiście się podoba ładne , estetyczne i dobrze przemyślane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach