bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 Z przeglądarki Google Chrome mogę pobrać każdy plik o każdym rozszerzeniu, działa .exe, .dll, .txt, .bm, .ini, .dta, .brn, .fnt, .tex, .lod Dodatkowo nie wiem jak chcesz aby za pobrać wszystkie pliki za "jednym kliknięciem" nie używając js, czy php... Sądzę, że wcześniejsze problemy mogły wynikać z złych chmodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach