kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2013 wszystkie co znalazłem to robią linki typudomena/losoweznaki/numerki.jpglubdomena/losoweznaki/cokolwiekwpiszesz.jpg ja szukam takiego typu:domena/stalanazwa/niezmienionanazwa.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bermut 18 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2013 (edytowany) Po przejęciu forum przez nazwa.pl i zmianach w regulaminie zdecydowałem się usunąć wszystkie swoje posty. Cześć. Edytowano Wrzesień 20, 2017 przez linoskoczek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2013 Dropbox. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 (edytowany) znalazlem jeden, majhost.com, ciężko o normalny host obrazków ;P ten dropbox jakiś dziwny, program trzeba pobierać jakiśm, napewno będzie miał takie linki jak chce? Edytowano Maj 11, 2013 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Tak będzie miał, ale lepiej zastanów się na 100% co chcesz uzyskać bo dropbox ma ograniczenia co do miliona ściągnięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach