KiL 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) Witam. Mam problem z serwerem linuxpl.com. Po wpisaniu danych do logowania w direct admin po kliknięciu zaloguj muszę czekać ok. 10 minut to samo po wejście w panel każdą opcję którą wykonam muszę czekać bardzo długo. To samo z plikami które przesyłam na FTP czasami się prześlą a czasami nie i muszę czekać bardzo długo. Skontaktowałem się z pomocą linuxpl jednak powiedzieli że wina nie leży po ich stronie. Bardzo proszę o pomoc. Czy to mój internet to blokuje? Dodam jeszcze że w pierwsze dni po wzięciu serwera było wszystko ok. Edytowano Maj 7, 2013 przez KiL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 7, 2013 Spróbuj sprawdzić na innym komputerze podłączonym do innej sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KiL 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2013 (edytowany) Spróbuj sprawdzić na innym komputerze podłączonym do innej sieci. Na innym komputerze ale podłączonym do tej samej sieci działa jak powinno. Jednak nie jest to wina sieci a komputera, może coś blokować? Edytowano Maj 7, 2013 przez KiL (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2013 Jak odpisze lakonicznie że może to wystarczy Ci taka odpowiedź?Wiem że zapytasz co ale sprawdź na początku firewalle antywirusy i inne aplikacje które mogą spowalniać proces dostępu do www. Również sprawdź pingowanie i trase do serwera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KiL 0 Zgłoś post Napisano Maj 7, 2013 Ok. Dzięki za pomoc, posprawdzam wszystko i może pomoże Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach