dRC 0 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2013 Witam Unikatowa domena "TS-3.pl" NA SPRZEDAŻ !! Top 4 w polsce według "gametracker'a" http://www.gametracker.com/search/ts3/PL/?searchipp=25#search. Domena w ciagłym użytku ! Podpięta jest do serwera TeamSpeak 3 ktory cały czas funkcjonuje ! W razie potrzeby oferuje pomoc wziazaną z serwerami TS3 jak i grafika oraz webmasteringiem. Tylko konkretne propozycje ! inne będą ignorowane. Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu drc@g.pl GG: 7529124 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 5, 2013 (edytowany) Domena krótka, ale z tym myślnikiem to trochę lipa :/, dodatkowo pożycia w Google powyżej 100, wiec jest słabo. Daję 48,34 zł Edytowano Maj 5, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dRC 0 Zgłoś post Napisano Maj 6, 2013 Jeżeli chodzi o domeny podpięte do serwerów TeamSpeak 3 to większość ma słabą pozycje bo tutaj nie o to chodzi. Co mi z pozycji jak nie będę miał ludzi na serwerze. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Show 26 Zgłoś post Napisano Maj 11, 2013 Jak mozna sprzedac domene, nie majac do niej dostepu oraz jest ona wynajeta przez tes3.pl ? Umowa jest do 28 maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dRC 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Jaka umowa ? Jaka wynajęta ? Jestem właścicielem i mam do niej pełne prawa jak i dostęp do panelu. Tupowa Bzdura ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 To pokaż screenshot z panelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dRC 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 Ależ prosze bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach