Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Witam, Czy może ktoś się orientuje jak mogę pociągnąć jakiś obrazek lub same tło przez całą stronę aby było to widoczne na każdej rozdzielczości tak samo ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yaneek 13 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) Jeżeli chodzi Ci o to aby ten "header" był zawsze na całą szerokość ekranu to robisz to tak: width: 100% A hr to ustawiasz sobie jak chcesz, żeby tą grubość zdefiniować jako 15px (Bo tak zrozumiałem) hr{ width: 100%; height: 15px; } Mam nadzieje, że o to Ci chodziło. Edytowano Maj 4, 2013 przez Yaneek (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareksbs 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Jeżeli chodzi Ci o to aby ten "header" był zawsze na całą szerokość ekranu to robisz to tak: width: 100% A hr to ustawiasz sobie jak chcesz, żeby tą grubość zdefiniować jako 15px (Bo tak zrozumiałem) hr{ width: 100%; height: 15px; } Mam nadzieje, że o to Ci chodziło. Właśnie próbowałem z width:100%; jednakże gdy to robię nic się nie wyświetla, kod w css wygląda tak : #tlotop{ width:100%; height:50px; background-repeat:url(images/bg.png); } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach