Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Witam. Mam do Was (programistów) pytanie. Ile należy według Was zapłacić za taki skryptu: Jest to ogółem niby hosting plików,ale tak na prawdę żadnych plików nie mamy na dysku ftp. W panelu administracyjnym dodajemy np. nazwę pliku : Fajny pulpit.rar , i klikamy generuj a skrypt generuje np. taki link: www.twojanazwa.pl/download.php=5 i gdy ktoś wejdzie na ten link to ma niby do pobrania Fajny pulpit.rar ,i przy każdym pliku jest ten sam button który po wciśnięciu wyświetla pewną treść, ja już bym sobie ustawił tą treść. Skrypt mam na myśli całą stronę (wygląd+skrypty). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 (edytowany) Chcesz aby link wyglądał tak aby nikt nie mógł zobaczyć prawdziwej lokalizacji ? rozumiem, że prawdziwą ścieżkę do pliku sam będziesz dawał tak ? Edytowano Maj 4, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Zobacz, skrypt podobny do tego: http://wyszukiwarkamp3.it/ref/ads.php?title=Tralalala dupa.mp3 I ktoś wejdzie w ten link to ma niby do pobrania tralalal dupa.mp3 a tak na prawdę nic nie ma do pobrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Skrypt będzie służył do zarabiania poprzez PPA? Bo gdzieś widziałem podobne do w/w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tochkan 18 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Nie. Będę miał indywidualnych reklamodawców... Podaj linka na Pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinamicom 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2013 No ja wiem.. zależy od programisty/ów Zależy jakie mają być funkcje, czy to ma być prosty skrypt, czy bardziej pod cms ma to podchodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rangal 0 Zgłoś post Napisano Maj 9, 2013 100 - 300 zł. Bo to w sumie tylko skrypt do dodawania prostej treści do bazy (nazwa pliku) i wyświetlania jej później u kogoś. No i ta funkcja "Cmsa" która pozwala na dodanie swojej tresci przy przycisku pobierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kcp 41 Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Za 20 zł kupisz dziurawy system od gimnazjalisty, bez lipy. A tak serio jak wyżej min. 100 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mackos 0 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 A w firmie przynajmniej 800 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach