ione 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2013 (edytowany) Witam,Mam taki moduł na sprzedaż... mam prośbę o wycenę... Funkcjonalność: współpracuje z WHMCS 5.x wsparcie dla domen międzynarodowych pełna synchronizacja z WHMCS rejestracja domen .pl .eu i globalnych (com, net, org) odnowienie domen .pl .eu i globalnych (com, net, org) transfer domen Możliwość sprzedaży kodów źródłowych...Ile takie coś może być warte ? Edytowano Maj 3, 2013 przez ione (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2013 Tu http://appkorn.com/pl/products/p/whmcs_hrd jest za 129 zł, wieć jak chcesz być konkurencyjny to poniżej stówy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo_01 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Tu http://appkorn.com/pl/products/p/whmcs_hrd jest za 129 zł, wieć jak chcesz być konkurencyjny to poniżej stówy Czy ktoś kupił moduł ze strony appkorn ? Póki co nie mogę się z nimi skontaktować... Poszukuję działającego modułu HRD do WHMCS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 (edytowany) A mnie dziwi że firma hrd.pl nie udostępniła za friko gotowego modułu do whmcs i innych systemów. Ten temat wraca od kilku lat jak bumerang. Albo ktoś szuka takiego modułu, albo ktos ma na sprzedaz ale cos w nim nie działa... Nie znam api ale podejrewam ze napisnie takiego modułu to jest max kilka dni pracy dla programisty. Inwestycja super niska w odniesieniu do potencjalnych zysków. Może ktos z consultingservice.pl odpowie czemu nie ma takiego modułu? Dokładnie dotyczy to też systemów płatności online. Ludzi często kierują się tym, jaki moduł jest gotowy do prestashop i podobnych a potem patrzą na ofete konkretnej firmy Jakby powstał nowy system płatności online i udostępnił moduły dla większości popularnych systemów to wg mnie miałby szanse na szybki rozwój. Ed Edytowano Lipiec 2, 2013 przez ednet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 2, 2013 Nie znam api ale podejrewam ze napisnie takiego modułu to jest max kilka dni pracy dla programisty. Chyba amatora po godzinach pracy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach