johnyKram 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 Witam serdecznie, Może ktoś mi pomoże, szukam od kilku dni bez skutku hostingu, który umożliwia: - dostęp do silnika baz danych PostgreSQL z zewnątrz ze zmiennego IP, - cena takiego hostingu akceptowalna dla mnie to ok 200zł/rok; Znalazłem jak na razie jeden taki hosting: vipserv.org ale ma on słabą pomoc techniczną i mało przyjazny panel zarządzania. W większości hostingi, które udostępniają bazy Postgres, mają dostęp do baz z zewnątrz ale tylko ze stałego IP, niestety w moim przypadku to nie wchodzi w grę, Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 VPSa lepiej na tym wyjdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnyKram 0 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 Myślałem nad tym, ale możliwości takiego servera są aż nadto co ja potrzebuje, i ceny też nie są niskie. Właśnie mi http://www.webhost.pl odpowiedzieli, że mogą mi taki dostęp ustawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chmuri 89 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 No to jeśli Tobie wszystko pasuje to weź sobie na miesiąc po testuj wróć i napisz jak się sprawuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach