Gość www.hugoweb.pl Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 Witam,chce uruchomić PrestaShop z tym, że bardziej opcje hurtową - zależy mi na:a) możliwości ustawienia cen PLN i €urob) rejestracja z dostępem do cen jedynie po naszej akceptacji i jedynie dla firm które prześlą dokumenty rejestrowe, najlepiej jeśli taka opcja jest przy rejestracji.c) brak konieczności podawania ilości towaru na stanied) możliwość wystawienia oferty wstępnej na zasadzie: towar do ściągnięcia w następnej dostawiee) do wyboru dla klienta język strony PL lub ENG.Macie jakieś pomysły, kontakty? Z chęcią przyjmę jakąś propozycje współpracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 2, 2013 ad b) To ostatnio robiłem małym modułem - po rejestracji wyłącza się użytkownika więc sam go aktywujesz z panelu i przełączasz prestę na funkcję katalogu a jeżeli ktoś jest zalogowany to wtedy mu się aktywuje jako zwykły sklep. Dodanie dokumentów to sam musisz sobie dopisać. Ogólnie presta fajnie napisana, rewelacyjna możliwość nadpisywania klas i kontrolerów dzięki czemu nie grzebiesz w kodzie samej presty i nie rozsypuje się po aktualizacji ale na minus brak jakiejkolwiek dokumentacji. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netss.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2013 Jeśli nadal jesteś zainteresowany współpracą czekam na kontakt: biuro (@) netss.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach