Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Natrafilem na oferte serwerow dedykowanych : http://alpha.pl/dedykacja.html Ceny wydaja sie bardzo kuszace, dlatego tez moze jest ktos, kto korzysta z ich uslug i moze mnie naprowadzic czy warto z nich skorzystac Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Serwer sam w sobie jest nawet tani, ale zauważ że musisz do niego dokupić łącze, które kosztuje czasami więcej niż serwer, a do tego max 1 MB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 Ceny samych serwerów owszem są kuszące, ale jeśli zerkniesz do formularza zamówienia, to zobaczysz iż do każdego z nisz musisz jeszcze dokupić pasmo, a wtedy to już inna rozmowa. Źle Ci w Netdirekt? Czy lubisz skakać z serwera na serwer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramp 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 to jest jakies badziewie max1mbit i jeszcze taka cena xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2006 hehe no faktycznie, na to nie zwrocilem uwagi. w Netdirekt nie jest mi zle, ale chyba oczywiste ze jak zobaczylem w tej samej cenie o wiele lepszy serwer to odrazu mnie troche ruszylo Dziekuje za odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach