borowko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Witam serdecznie, pokrótce postaram się przedstawić czego szukam. Jak w temacie na początek hosting shared, jednakże z czasem oczekuję możliwości łatwego upgrade na VPS/dedyk. Możliwości co do dobrania sobie pakietu(własna konfiguracja parametrów serwera - opcja mile widziana). Kontakt, kontakt, kontakt, to powinno być motto firmy. Jakieś doinstalowanie modułów do serwera, jakieś problemy techniczne, czy inne temu podobne rzeczy. Czasem mogę być upierdliwy ( ) Wiadomo kontakt mailowy będzie raczej w porządku, ale często zdarza mi się dzwonić, więc support powinien być chociaż "ogarnięty"(żeby to nie była Pani[bez urazy dla płci pięknej], która twierdzi że jej wiedza na "tym" się kończy). Z ficzerów bardzo mi się podobał monitor zużycia zasobów (LaoHost). Fajnie jeżeli ktoś ma to w ofercie. Znane mi hosty: LaoHost(+), PDG, nazwa, ViPower, mydevil(+), az, webd, (więcej nie pamiętam). plusy oznaczają coś zbliżonego. LH za monitoring serwera. MD za funkcjonalność i kontakt(AVE trill ) PS. Nie darzę sympatią wielkiego G, więc nie widzi mi się oferowanie wszelkich usług Google u hosta. Pozdrawiam, borowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Jakieś doinstalowanie modułów do serwera, jakieś problemy techniczne, czy inne temu podobne rzeczy. Czasem mogę być upierdliwy Jakie moduły konkretnie? Umiesz się zareklamować, nie oczekuj ofert na kilka stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borowko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Tutaj nie mogę określić. Zależy co z czym będę kombinował, z czym w danym momencie pracował(chociażby praca nad gekosale, czy pochodnym mu wellcommerce). Jakieś CMS itp. Nie ma tutaj reguły. Dobrym przypadkiem jest to: http://www.webhostingtalk.pl/topic/43177-szukam-hosting-www-z-gnu-multiple-precision-arithmetic-library/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Jeżeli potrzebujesz modułów czy jakichś innych zmian w konfiguracji serwera, wątpie abyś taką ofertę znalazł w "shared". Prawdopodobnie to czego szukasz, to zarządzany VPS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borowko 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Tego się obawiałem. Nie chciałem VPSa na początek, gdyż tego typu serwery są mi obce. Jeżeli mam wybierać, to znastanawiam się nad ofertą hosteam. Tylko czy są to VPS zarządzane? mzone-net.eu - właśnie zapoznaje się z ofertą Root VPS PRO i w związku z tym mam jedno pytanie. Transfer jest podany miesięczny, czy w skali roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Transfer jest podany miesięczny, czy w skali roku? Każdy transfer podany na stronie jest podawany w okresie miesięcznym. Serwery VPS PRO to typowy hosting dedykowany. Do serwera masz przydzielonego administratora, monitoring, automatyczny backup, panel kontrolny i możliwość dowolnego (o ile nie spowoduje to braku stabilności maszyny matki) ingerowania w środowisko swojego serwera. Na prośbę otrzymujesz dostęp do root (nie zalecane dla początkujących użytkowników systemu operacyjnego Linux). Serwery są umieszczone w Polsce w Gdańsku. W pakiecie masz także prywatne adresy DNS i darmową domenę. Serdecznie zapraszam do kontaktu z naszym BOK w przypadku dalszych pytań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Możesz też zastanowić się nad ofertą biznes-host. Przykładowo najtańszy pakiet: http://biznes-host.pl/vps_dla_publikera_z_directadmin pozostałe pakiety:http://biznes-host.pl/?s=vps_directadmin&rodzaj=da&sub=12 jeśli chodzi o kontakt to zawsze jest na najwyższym poziomie (niezależnie od pory dnia i nocy;) ) zawsze na odpowiedź czeka się kilka do kilkunastu minut. Do tego serwery są wydajne i stabilne PozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 ZEN ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 ZEN ? Myślisz zen mówisz BOX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 Myslisz ZEN mówisz GIM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 Stać Cię chyba na więcej, niż poziom dowcipu właśnie z gimbazy http://memegenerator.net/instance/37437527 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 To nie jets poziom gimbazy tylko odniesienie do tego co ostatnio było mówione (i zarejestrowane) na forum Chyba omineła cie ta dysusja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 A głupot nie czytam, szkoda życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 Szkoda, albowiem można się wiele nauczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 Dziecinada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach