Motorsite 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 (edytowany) Witam, na początek przedstawię nasz "projekt". Większości może się wydawać że jest to forum jak każde inne, nic nadzwyczajnego. My jednak stawiamy na ogólną tematykę motoryzacji, ogólnie czyli zrzeszając fanatyków aut, jednośladów i samoróbek z silnikiem spalinowym w jedno miejsce jakim jest Motorsite- motorsite.pl . Forum na razie jest w fazie rozwoju, dla tego też poszukujemy osoby chętne które chciały by wesprzeć, pomóc i przy okazji doświadczyć na poszczególne stanowiska: - Mechanik - Elektryk - Moderator Piszę to w tym miejscu ponieważ nie szukamy osób w wieku 12-16 którzy piszą to czego nie ma, jakieś nowe teorie itd. Kontakt e-mail, gg, skype, PW podajcie pod tematem lub na skrzynkę. Edytowano Kwiecień 30, 2013 przez Motorsite (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 (edytowany) Nie rozumiem podanego budżetu ty chcesz płacić czy ktoś ma tobie płacić ? To oczywiście tylko dla żartu ale dziwnie to wygląda. Ogólnie poruszam się Ducati 848 ale nie omieszkam używać samochodu nie mam wprawdzie za wiele czasu ale jak masz coś szerzej do powiedzenia w tym temacie daj znać na maila team(at)sixwishlist.com. Mam pewien pomysł, który może by ciebie zainteresował. Forum niestety posiada tryb inwigilacji. Niestety. Edytowano Maj 1, 2013 przez sixwishlist.com (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ukradles mi domene, mialem zamiar nie dawno ja zarejestrowac ale trudno sie mowi. Ja rowniez preferuje motocykle, daj znac czy jeszcze aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Ukradles mi domene, To radzę Ci się udać do najbliższego komisariatu policji i zgłosić kradzież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezar_baron 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 mialem zamiar nie dawno ja zarejestrowac ale trudno sie mowi Po co na policję ? Przecież jest od razu wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motorsite 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 regdos, bez komentarza. Już ci wysyłam PW. Oczywiście dalej aktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzychu1432 0 Zgłoś post Napisano Maj 25, 2013 Mogę objąć miejsce moderatora, duże doświadczenie. Pisz GG 40209945 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach