MrMuniez 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Witam wszystkich. Chciałbym abyście powiedzieli mi iletaka strona może kosztować. A więc do rzeczy: Cechy: Panel Administratora - Pełne wyposarzenie. Panel Dodającego strone do katalogu Strona opiera się o model MVC Panel Kontaktowy + kodowanie Layoutu (Grafik szykuje styl) Ile taka strona może kosztować?Ps. Przepraszam za swoją pisownie ale jestem bardzo zmęczony... Pozdrawiam MrMuniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 od 2000 do 8000 netto. PS. Przepraszam, że nie zagłębiłem się w szczegóły i nie podałem konkretnej kwoty ale jestem bardzo zmęczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Za Panel Administratora - Pełne wyposarzenie myślę że powyżej 10 tys netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Za Panel Administratora - Pełne wyposarzenie myślę że powyżej 10 tys netto wyposażenie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 wyposażenie* to skutek zmęczenia, ogólnie wszyscy potrzebują magnezu i snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 wyposażenie* Cytowałem @MrMuniez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrMuniez 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 Przepraszam za ort .. :-)czyli taka strona to od 2000 tys zł tak ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 30, 2013 czyli taka strona to od 2000 tys zł tak ?? Za tyle to mogę być twoim osobistym programistą do końca zycia - o ile zapłacisz przed wykonaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach