Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 29, 2013 Witam, mam na sprzedaż NetBooka znanej firmy Acer z serii Aspire One, Netbook sprawuje się bardzo dobrze, idealny do internetu, skype, pakiet MS Office, jak i w podróże. ParametryProcesor Intel Atom (1,6 ghz)Ram 1,48 GB Karta graficzna zintegrowanaDysk 8 GB SSD z możliwością rozszerzenia do 64 GB za pomocą karty SD wkładanej w specjalny slotWbudowane Wifi, kamera internetowa, mikrofon, czytnik kart pamięci, 3 x USB, VGA Out, LAN, wejście MIC, wyjście słuchawkowe,Bateria do godziny czasu Cena do negocjacji GG : 11907371 AlleDrogo > http://allegro.pl/netbook-acer-aspire-one-zg5-aoa-110-dysk-ssd-i3214284649.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2013 //nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dexieco 6 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 Aktualne, poprzedni kupujący się wycofał ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 (edytowany) Napisz cenę na pw wyślij mi też jakieś foty do Skierniewic nie mam daleko może się dogadamy a i nr tel zapodaj Edytowano Maj 21, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Koleś co sprzedaje tego netbooka jest kompletnie nie odpowiedzialny. Rozmawiałem z nim i w sobotę miał mi wysłać więcej fotek tu na pw, w poniedziałek miałem dojechać i zabrać netbooka. Netbook miał być dla dziewczyny jako prezent urodzinowy no ale niespodzianka się nie udała. Koleś mnie zlał nie odbiera telefonów nie odpisuje na gg chodź jest. Nie polecam robić interesów z tym użytkownikiem, jest to osoba całkowicie nie odpowiedźialna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach