klejdo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2013 (edytowany) Witam, instaluje na moim serwerze VPS ts3 zgodnie z waszą instrukcją biznes-host i na końcu gdy już wpisuje ostatnią komendę w pyutty wyskakuje mi": line 54: ./ts3server_linux_x86: No such file or Directory "Proszę o pomoc. Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez klejdo (zobacz historię edycji) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2013 Wyskakuje ci brak uprawnień do pliku *.pid i brak pliku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2013 Tylko nie wiem dlaczego, pobieram, rozkapowywuje, nadaje chmod i dalej to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2013 Bo masz zapewne wersje 64 bitową systemu i brakuje ci dwóch paczek. Było na forum także poszukaj bo jest rozwiązanie na 100% w kilku tematach o TS (sam jedno podawałem tydzień temu około) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klejdo 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2013 Wielkie dzięki pomogło Plusik dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach