Gość normanos Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2006 swira juz dostaje. standardowy wpis w dns (bind) jak setki innych domen na moim serwerze i nagle w tym jednym jedynym przypadku wszystko dziala bez www (tj. domena.pl) a z www "nie mozna odnalezc serwera" :/ przeanalizowalem kilka innych domen gdzie dziala i wpisy te same wiec zwariowalem ?!? domena.pl. IN A adres.ip www CNAME domena.pl. *.subdomena.domena.pl. CNAME domena.pl. probowalem tez dopisac catch *.domena.pl. CNAME domena.pl. ale to www. nie lapie. (a wszystko inne niz www tak!!!) ma ktoś jakis pomysl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2006 dodaj serveralias www.domena.pl. Spradz tez czy w configu apache domena nie byla przypadkiem gdzies podpieta. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpc 0 Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2006 to politycznie niepoprawne ale mozesz w ostatecznosci dac www.domena IN A IP sprawdz tez plik pod kontem binarnych smieci bo moze sie okazac ze spacja w rzeczywistosci nie jest spacja czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Marzec 20, 2006 zajrzałem po paru godzinach i.. ruszylo.. beznadzieja zeby bylo smieszniej wczoraj tez dzialalo a ja w miedzyczasie nic nie ruszalem wiec totalnie zeswirowalem ?!? ja mam szczescie do jakis czarow, hokus-pokusów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach