bar_chmielewski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 Witam, co sądzicie o stronie www.przeprowadzki-trojmiasto.com.pl? Będę wdzięczny za każde, a przede wszystkim za konstruktywnie krytyczne opinie (dzięki nim będę mógł ewentualnie poprawić co nieco:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2013 Podaj na www pełne dane rejestrowe firmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 26, 2013 Jakoś design nie napawa mnie zaufaniem do firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bar_chmielewski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 (edytowany) Podaj na www pełne dane rejestrowe firmy. Jest to oczywiście cenna uwaga, ale chyba w dobie mozliwości sprawdzenia wszystkiego po chociazby nazwie mija się to z celem, każdy wpisując na portalu https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx nazwę firmy znajdzie nip i regon. Jakoś design nie napawa mnie zaufaniem do firmy A mógłbyś napisać coś więcej? Czy uważasz, że jest to tylko Twoje odczucie, czy stronka posiada jakieś elementy, które mogą taką reakcję wywołać również u innych osób, chcących skorzytsać z tej strony? Jeśli chodzi o samo logo (które nie oszukujmy się wygląda dość wrednie, szególnie jego główna postać) to oczywiście może ono wywoływać u jakiegoś nieznacznego procentu ludzi niepokój i nie ufność, natomiast z drugiej strony z reguły przyciąga ono uwagę, a często powoduje śmiech (i takie było zamierzenie podczas jego wykonania:)) Edytowano Kwiecień 28, 2013 przez bar_chmielewski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 Mi się strona długo wczytuje. Co do wyglądu to trochę zbyt ubogi może być a clipartowe obrazki sprawdzały się kilka lat temu, teraz to chyba głównie dobry grafik jest potrzebny do sukcesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bar_chmielewski 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 (edytowany) Z wczytywaniem, to własnie chicłem potwierdzić własną diagnozę, że zbyt długo. Pytanie tylko, czym jest to spowodowane, zbyt ciężką stroną, czy zbyt słabym serwerem? Stronka jest na joomli 2.5, serwer laohost. Obrazki clipart (dodawane chociażby do pakietu corela) zawsze mi się kojarzyły z grafiką animowaną albo inaczej narysowaną, nie zfotografowaną). Gdzie tu takowa oprócz logo firmy? Edytowano Kwiecień 28, 2013 przez bar_chmielewski (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 Zabierasz w końcu czyjeś graty mniej lub więcej warte. Logo to podstawa aby było po prostu pozytywne, napawało zaufanie. Równie dobrze zawinąć możesz towar przy takiej przeprowadzce Zleć grafikowi stworzenie lego w stylu "friendly look" i będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 Jest to oczywiście cenna uwaga, ale chyba w dobie mozliwości sprawdzenia wszystkiego po chociazby nazwie mija się to z celem, każdy wpisując na portalu https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx nazwę firmy znajdzie nip i regon. Do czasu ewentualnej kontroli... Ustawa tego wymaga od Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2013 Myślę że długo się ładuje przez te animacje we flashu (przynajmniej u mnie tak wygląda) http://tools.pingdom.com/fpt/#!/cwANQf5iv/http://www.przeprowadzki-trojmiasto.com.pl/ Możesz też sprawdzić na innych testach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netscorx 0 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2013 Strona wygląda mało profesjonalnie. Logo jest zbyt dziecinne, oraz ta animacja FLASH na dole strony. Dobrze by było gdyby na stronie 'kontakt' lub 'o nas' były takie dane jak NIP oraz REGON. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach