Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 Witam Jak w temacie dla jednego portalu chciałbym forum stworzyć a nie chcę osobnego skryptu. Będę wdzięczny za informacje od osób, które faktycznie owych skryptów używały a nie wygooglowały tą umiejętność posiadam. Na chwilę obecną zastanawiam się nad bbPress i simple-press. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 Konia z rzędem jeśli znajdzie coś lepszego Królują te dwa z podziałem 50/50 bo żaden nie jest niestety idealny. Jak WP ma mnóstwo genialnych i dopracowanych pluginów, tak te od for kuleją :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 Zastanawiałem się dlaczego żadnej perełki nie znalazłem a odpowiedź była prosta w takim wypadku nie ma jej No nic pobawię się przez weekend stworze "sztuczny tłum" i zobaczę jak to wyglądać będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 Wrzuć w wątek przemyślenia Zawsze mam zgryz który z tych dwóch wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 25, 2013 A no mogę , w weekend na wesele jadę a na lekkim gazie następnego dnia najlepiej mi się myśli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach