klaq 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Witam. Sprzedam doładowanie do orange na 50zł. Cena jaka mnie interesuje to 35zł oraz przelew na mBank. Należy mi podać numer telefonu, który ma zostać doładowany. Wszystko chciałbym załatwić sprawnie przez PW na forum. Doładuje oczywiście pierwszy stałym użytkownikom tego forum. Pozostali - allegro. Kontakt: Tylko PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Czy to chodzi o przelew sms? wiesz o tym, że one już nie działają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaq 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Akurat tutaj wygrałem doładowanie i chcę je odsprzedać komuś kto potrzebuje (ponieważ sam mam abonament). Jeżeli chodzi o funkcję DOLADUJ na 8088 oczywiście, że działa. Ostatnio 2x doładowałem znajomemu konto za 10zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Działać działa, ale limit 3zł zrobili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 12, 2014 O tym nie słyszałem, może ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie to działa? Sam doładowuje przez smartfona jest taka aplikacja mPotwór, też mają często jakieś akcje promocyjne, teraz trwają mPomarańczowe Święta do wygrania są jakieś mini tablety. W sumie to ostatnio też mieli ciekawą promocje, za dwa doładowania było kolejne także da się w sieci też doładować taniej tylko trzeba poszukać. Odnośnie tej aplikacji - tutaj - opis aktualnych akcji promocyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach