Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 AD 1 Witam czy jest aktualne spolszczenie DA ? Widziałem kilka tematów na forum lecz - 2012. AD 2 Czy jeżeli mam hosting w firmie A z directadmin , a w Firmie B wykupiłem serwer dedykowany z DirectAdmin czy da się przekierować subdomenę np host.domena.pl na ldedyka tak aby on miał dns-sy itp jako ns1.host.nerod.pl itp. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Zarządzanie DNS -> Wpis IN A. Ad. 1 Mi tam trybi spolszczenie z 2012 roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 AD 1. To spolszczenie będzie bez problemu działać z nową wersją DA, doszło kilka zmian, które nie są w istotnym miejscu (są na poziomie admina) i jeszcze nie zrobiłem tłumaczenia, pewnie za jakiś czas będzie. AD 2. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Mam drobne pytanie zrobiłem w firmie A subdomene host.domena.pl i przekierowałem ją na B, W Instalacji DA podałem host.domena.pl teraz przy próbie tego że chce aby na host.domena.pl włożyć stronę to aby ją dodać w DA Jako User LeveL wyskakuje Podana domena już istnieje. Jakieś pomysły ? AD 2 Pytanie czy DNS będa działały jako ns1.domena.pl jeżeli w instalacji podałem host.domena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach