stevard 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Chciałem zakupić jakiegoś vps za około 40zł, ale z możliwością przetestowania, bo nie wiem czy spełni moje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 A jakie masz wymagania ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stevard 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 512 ram około 1,5 Ghz proc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Ten windows to rozumiem, że obowiązkowy? exone.pl ma usługę na windowsie i chyba okres testowy też. Zamiast tego jednak proponuję od siebie Biznes-Host.pl, przy większej płatności masz rabaty i bez problemu mieścisz się w swoich 40 zł. A jak odezwiesz się do Marka to pewno użyczy Ci na jakieś 48h takiego VPS'a . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stevard 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 (edytowany) Exone.pl ma okres testowy ale kosztuje on 12 zł sms a nie mam jak wysłać sms i poza tym to dużo jak na 3 dni, gdy za 40 mam 30. Tak, windows jest konieczny. Znalazłem axfone.pl ktoś coś wie o tej stronie i ich usługach? Edytowano Kwiecień 22, 2013 przez stevard (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 12zł smsem za VPS'a z Windowsem na 3 dni to dużo!? Nie wiesz dziecko o czym piszesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stevard 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 120 zł za miesiąc za takie parametry to dużo w porównaniu do innych ofert. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 ZA OKRES TESTOWY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Tak trudno zrozumieć, że za te 12 zł właściciel dostaje ~7 zł maksymalnie a koszta pewne są. Wszystko kosztuje nie ma nic za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stevard 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Właściciel dostaje około 4,50-19% podatku. Gdy by to było przez paypal to bym dał te 7. Ale nie o tym temat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach