Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Witam drogich panów i pań. Szukam nie drogiego, taniego moze i darmowego ładnego zintegrowanego z DA panelu bilingowego. Myslałem nad boxbilling lecz nie mogę się doczytać czy działa z DA a no i jakie płatności HomePay, DotPay,ProfitSMS, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Co ma panel administracyjny do panelu billingowego? Przecież to dwie zupełnie niezależne rzeczy. No chyba, że chcesz to od razu zintegrować tak że nie wiem jak user zapłaci to automatycznie tworzy mu się konto w DA. BTW, pierwszy link z googla "boxbilling directadmin" Full integration and automation is available with BoxBilling extensions, such as cPanel, Plesk, Directadmin and others. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Up to wiem jak napisałem temat to po 30 sekundach znalazłem ;]. właśnie o to chodzi, co polecacie oprócz boxbilling ponieważ nie ma zintegrowanej polskiej płatności @ Down WHMCS jest dla mnie nie opłacalny... Coś w miarę taniego lub darmowego z płatnościami polskimi Edytowano Kwiecień 21, 2013 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Z darmowych czy płatnych? Bo z darmowych to chyba wybrałeś jedną z najlepszych opcji bym powiedział. Z płatnych jak zawsze polecam WHMCS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Nie ma nic darmowego co by mogło konkurować z BB, z płatnych jak wyżej WHMCS jest prawdopodobnie najlepszym rozwiązaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) A coś co ma płatność PLN ? (dotpay, homepay itp ) ? //Edit Zaznaczam dla pań że nie mam zamiaru tworzyć nowego hostingu tylko pobawić się , nauczyć poznać Edytowano Kwiecień 21, 2013 przez Cad0s (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach