GroupWork 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Witam serdecznie proszę uważać dla własciciela serwisu reklamuj.net.pl bo dostałem oszukany przez niego, ponieważ zakupiłem 800 tys punktów gratis mi dał 200 tys punktów - czyli jeden milion punktów. Loguje się do serwisu w którymś dniu i mam 700 tys punktów, póżniej loguje się ponownie za 2 dni i mam zero punktów i żadnych stron. Po drugie piszę do tego człowieka o przywrócenie mi punktów nie przywraca. po trzecie piszę o usunięcie konta też nie usuwa odpisuje mi : witamnie ma mozliwosc usuniecia konta spowodu mozliwosci naduzyc darmowej reklamy a na maila nie sa wysylane zadne maile z tej strony tak ze nie ma powodu by usowac konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Ja bym się bał kupić u nich kilograma ziemniaków... Strona wygląda jak gówno, tak w ogóle ten skrypt jest na sprzedaż za SMS. Widać, że jakiś gimbus to prowadzi ;> Ile straciłeś na tym wałku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 wszedłem na stronę, zobaczyłem to: Potrzebujesz innej formy reklamy zapraszm do kontaktu przez gg napewno sie znajdzie gdyz posiadmy rozne formy reklamy i napewno cos sie znajdzie i dlaciebie.Potrzebujesz duzo wejsc na strone rowniz zapraszam do kontaku cene mozna rowniez negocjowac przy wiekszej ilosci.Pozdrawiam wszystkich odwiedzajacych I wyszedłem... xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Jak chcesz się mścić, to ten link może ci się przydać http://reklamuj.net.pl/vip.php?akcja=vip&id=2 Tylko bądź wylogowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 O kur** Nie no nie mogę przestać sorry. Humor chyba na tydzień mi poprawiliście tą stroną.Takie orty w tekście, że masakra. Od razu po wyglądzie strony widzę tutaj sezonowy projekt młodzieńca, który prawdopodobnie na polskim śpi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Potrzebujesz innej formy reklamy zapraszm do kontaktu przez gg napewno sie znajdzie gdyz posiadmy rozne formy reklamy i napewno cos sie znajdzie i dlaciebie. To zdanie jest najlepsze - mistrzostwo w KAŻDYM calu. Po pijaku bym takiego czegoś nie napisał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Ja nie wiem jak trzeba nisko upaść, żeby nie dość że nie opuścić takiej strony w ciągu 10 sekund to jeszcze cokolwiek na niej "kupić". Przecież to wieje gimbazą na kilometry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 @GrouPWork, skoro widzisz tak żenującą stronę to czemu na niej cokolwiek kupujesz ? to z kilometra smierdzi scammem : / sam zawiniłeś a teraz robisz aferę eh Ja patrząc na design absolutnie żadnego zaufania do usług oferujących bym nie miał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Prawie jak kupić płytę główną na targu od rumuna i później płakać że nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach