B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 (edytowany) Witam, Poszukuję VPS pod sklep Spree (Ruby on Rails).Wymagania: Pojemność >=5 GB Procesor: 1 GHz Lokalizacja: Europa Ram gwarantowany: 512 GB Budżet około 30 zł brutto System: Ubuntu 12.04 Możliwość podpisania umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych Pozdrawiam Edytowano Kwiecień 20, 2013 przez B4k3r (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 może biznes-host.pl? wiem że można u nich podpisać umowę o dane osobowe, ale nie mogę tego raz na stronie znaleźć (jakaś jednorazowa płatność była chyba)...Miałem VPS (tego najtańszego) i byłem zadowolony - dobra wydajność (minecraft hulał ), dobry support (odpowiedzi w kilkanaście minut), dobry uptime (jakieś 150 dni dobiłem i skończyła mi się ważność vps)...PozdrawiamKszysiups. możesz skorzystać z kodu z mojej sygnaturki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 W tym wypadku chyba również polecę BH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Ja dla odmiany polecę Ultimę - http://ultimahost.pl/vps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 może biznes-host.pl? wiem że można u nich podpisać umowę o dane osobowe, ale nie mogę tego raz na stronie znaleźć (jakaś jednorazowa płatność była chyba)... Miałem VPS (tego najtańszego) i byłem zadowolony - dobra wydajność (minecraft hulał ), dobry support (odpowiedzi w kilkanaście minut), dobry uptime (jakieś 150 dni dobiłem i skończyła mi się ważność vps)... Pozdrawiam Kszysiu ps. możesz skorzystać z kodu z mojej sygnaturki U mnie obecnie uptime 241dni, dostępność VPS super, jakość również, kontakt miły i bardzo szybko odpisują, też śmiało polecę biznes-hos.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Znalazłem również ciekawą ofertę firmy Hekko. Mają VPS-y na dyskach SSD. Ma może ktoś doczynienia z tymi VPS-ami, jak się sprawują? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Jeżeli coś na SSD to zerknij na http://vipower.pl/ Nie wiem jak z umową powierzenia danych lecz nie powinno być problemów.Ewentualnie poszukaj tu na forum usera Malu on Ci powiem co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Ram gwarantowany: 512 GB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
B4k3r 10 Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Ram gwarantowany: 512 GB? Pomyłka. Oczywiście, że 512 MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach