ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Witam,Posiadam domenę Serveo.pl, proszę o wycenę, chce sprzedać wraz z kontem reseller Parametry konta Reseller:Pojemność: 15 GBTransfer miesięczny: 300 GBZarządzanie: DirectAdmin PL/ENionCube LoaderSourceGuardian 9 (ixed)Wersja PHP: 5.4.14 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Lol jesteś właścicielem spółki prosrv Ltd i nie wiesz ile domena warta ? eh 0 zł : / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie jestem właścicielem żadnej spółki, chce sprzedać domenę z serwerem i tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 Nie napisałeś ani w jakiej firmie jest to konto reseller, ani do kiedy jest ważne, tak samo z domeną zresztą. 12 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 To czemu podałeś w kontakcie wcześniej email nieistniejącej korporacji ? Postaraj się coś z domeną zrobić, może jakieś lekkie pozycjonowanie , zawsze wtedy na wartości zyska a może ktoś się na kupno znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 20, 2013 (edytowany) Konto Reseller jest ważne do: 19.04.2014 Ważność domeny: 14.04.2014 Edytowano Kwiecień 20, 2013 przez ione (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 21, 2013 Ale dalej się nie dowiedzieliśmy gdzie stoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Serwer dedykowany w firmie Hetzner AG Własność: Spółka Ltd. zarejestrowana w UK.Konto Reseller dostałem od właściciela firmy, jest moim dobrym znajomym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Serwer dedykowany w firmie Hetzner AG Własność: Spółka Ltd. zarejestrowana w UK. Konto Reseller dostałem od właściciela firmy, jest moim dobrym znajomym Dostałeś konto i teraz chcesz je sprzedać ;> Daj link do oferty tego dobrego znajomego, na podstawie cennika będzie można określić kwotę. Domena jest warta 0zł, a rejestracja kosztuje 12zł. Biznesu życia nie ubijesz, niestety ;c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Jak mu to nie przeszkadza to czemu mam nie sprzedać domeny wraz z kontem reseller Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Moim zdaniem taka ciekawa domena, lecz samą domenę bym kupił + cesja . A domena zarejestrowana u ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ione 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Domena zarejestrowana w AZ.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Kwiecień 24, 2013 Za 0 Zł - jak dobrze sądził Kolopik Jak dla mnie to nie jest warta więcej niż 50% tego resellera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach