V1r00z 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Witam ! Założyłem forum gier i bardzo jest mi potrzebne kupno domeny .eu lub org W zamian oferuję : Reklamę na forum, Reklamy forum, portali itp. I cokolwiek innego Adres strony : http://pc.xaa.pl/ W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na podany numer GG : 44906997 - ewentualnie tutaj na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm.. forum dopiero co otwarte, nic tam nie ma, dlaczego ktoś miałby inwestować w NIC ? Odstaw jedna paczkę fajek/chipsy/cola i masz domenkę na rok koszt około 15zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V1r00z 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 (edytowany) Nic nie ma dlatego, że na razie nie ruszam z reklamowaniem z taką domeną Edytowano Kwiecień 18, 2013 przez V1r00z (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 oczekujesz domeny pc.org lub pc.eu ?? masz w AZ i Home domeny za free ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmm.. forum dopiero co otwarte, nic tam nie ma, dlaczego ktoś miałby inwestować w NIC ? Odstaw jedna paczkę fajek/chipsy/cola i masz domenkę na rok koszt około 15zł Już odstawił te chipsy bo kupił hosting za smsa na xaa.pl.... wiec fundusze się skończyły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Już odstawił te chipsy bo kupił hosting za smsa na xaa.pl.... wiec fundusze się skończyły... Chipsy to za mało ;d Ogólnie to nikt nie będzie sponsorował pustego forum, bo nic z tego miał nie będzie, nikt nie klinie na reklamę itp .. Więc domena za NIC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
V1r00z 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Forum to ja rozreklamuję w tydzień, tylko żebym miał domenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
voti 19 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Tego typu wątki powinny być od ręki zamykane, robi się tu prawdziwy cyrk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 Forum to ja rozreklamuję w tydzień, tylko żebym miał domenę. To zapracuj na domenę 15zł to naprawdę nie dużo. Fakt hosting z proserwer za sms może mówić wiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach