Dam88 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 (edytowany) Witam serdecznie Jestem posiadaczem kilkunastu domen. Zamierzam je sprzedać, najlepiej w pakiecie. Jaką realną cenę mogę zaproponować? Z góry dziękuję za odpowiedź. 1. business.waw.pl2. everyone.pl 3. inspirujemy.net 4. jestescudowna.pl 5. kebab.bialystok.pl6. kebab.czest.pl7. kebab.wroclaw.pl 8. kirei.pl 9. kosmetykizazji.pl 10.moviez.pl 11.normalny.pl 12.sexart.pl 13.sushicatering.pl 14.watchonline.pl 15. wolnezarty.pl Edytowano Kwiecień 17, 2013 przez Dam88 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostSpace 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 szału nie ma, jak za pakiet uda się uzyskać 1000 zł to chyba będzie naprawdę dobrze, osibiście oceniłbym na max 200 zł, ale domeny sa nieprzewidywalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 (edytowany) Szczerze to mało kto inwestuje w takie domeny jak np. kebab.wroclaw.pl, ludzie preferują budować własne marki niż operować na "genericach". Jedyne co z tego może być fajne to normalny.pl, myślę że dość dobre pod jakiś blog czy coś w ten deseń, ta oferta może być naprawdę fajna. Cała reszta jest taka "meh". Edytowano Kwiecień 22, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Do tego co Archi pisał: watchonline.pl i sushicatering.pl te dwie może i by coś były również warte. Szału nie ma ogółem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach