Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 Witam. Poszukuje taniego VPSa o specyfikacji: - 0.6 Ghz Procesora, - 100MB Ramu, - 5GB Przestrzeni Dyskowej - limit transferu 100+ z możliwością płatności SMS. Znalazłem hostowisko.pl lecz nie maja platnosci sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 tani to znaczy? Pamiętaj że płatność SMS to takie płacenie 2x więcej za usługę niż jej wartość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na 5tyk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 Tani czyli w rozsądnej cene za takie lub podobne parmetry podane wyżej. Potrzebny mi VPS tylko do 1 programu (i ProFTPd) więc większe parametry nie potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 budgetvps.pl 14zł = możliwość płatności SMS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 17, 2013 w sldc.pl masz serwery za dychę, ale czy przyjmują płatność sms to nie mam zielonego pojęcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach