qsmier 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 proszę o pomoc co może być powodem błedów 500 Internal Server Error? prawa do plików sprawdzałem są ok. błednych wpisów w .htaccess nie znalazłem. limit max_execution_time zwiększałem ale bez zmian. screen błedu poniżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 Być może zabrakło pamięci? Wrzuć logi - bez nich możemy wróżyć jak z fusów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qsmier 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 (edytowany) Apache Error Log nie wskazuje żadnych błedów. link do info serwera http://tanietapety.pl/info.php Edytowano Kwiecień 16, 2013 przez qsmier (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 Powodem może być wszystko, od źle napisanych skryptów php, poprzez brak zasobów serwera, a na złej konfiguracji kończąc. Bez logów php'ka nic nie da rady zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach