sbk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam, poszukuję hosting'u o przybliżonych parametrach: pojemność: 100MB domeny: 2-3 baza mysql: 1 subdomeny: 5-10 konta email: 5-10 konta ftp: 1 WAŻNE! Panel DirectAdmin - żaden cPanel, męczące jest pisanie do supportu żeby przypisywali rekord do ip jak można to samemu szybciej zrobić w DA Webmail - klient RoundCube Co polecacie, jakieś oferty? Mile widziana była by płatność SMS, budżet myślę 3-5zł miesięcznie lub 40-50zł rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
admin@prohost.pl 74 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam, poszukuję hosting'u o przybliżonych parametrach: pojemność: 100MB domeny: 2-3 baza mysql: 1 subdomeny: 5-10 konta email: 5-10 konta ftp: 1 WAŻNE! Panel DirectAdmin - żaden cPanel, męczące jest pisanie do supportu żeby przypisywali rekord do ip jak można to samemu szybciej zrobić w DA Webmail - klient RoundCube Co polecacie, jakieś oferty? Mile widziana była by płatność SMS, budżet myślę 3-5zł miesięcznie lub 40-50zł rocznie. cpanel ma edycję dns. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Sprawdź, http://phudianet.pl/angel/serwery-eco.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 @admin@prohost.pl może i ma, ale w tej firmie co teraz jestem prawdopodobnie mają to wyłączone @nestihm, ciekawa ta oferta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Hostuje tam strony klientów, mam też vps duży pod fora. Można śmiało brać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 biznes-host.pl - 61zł -25% z kodu rabatowego PozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Sprawdź naszą ofertę hostingu WWW. Spełniamy wszystkie Twoje wymagania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 @Hekko fajnie, tylko nie macie rozliczenia miesięcznego u was można tylko na rok www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Owszem, mamy. Nawet cennik zawiera informacje o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2013 sbk - przecież w Hekko można płacić co miesiąc, tylko po co, skoro przy płatności rocznej wychodzi znacznie taniej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2013 Mam wolne parametry na serwerze, mogę ci to odstąpić za symboliczną kwotę lub nawet za darmo, bo masz naprawdę małe wymagania - dysponuję DA po polsku, masz też moje wsparcie jeśli będzie trzeba przez GG. Pisz tylko do mnie na PW. Chyba, że koniecznie musi to być firma hostingowa, więc jak chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mondziu 2 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 Chyba jednak fima hostingowa - chyba że oferujesz w tej "cenie" support ;-) Niech chłopak ma tanie konto z supportem, przynajmniej nie będzie tobie truć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 Ultimahost.pl albo 2ap.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eQuuS 5 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 2ap.pl ale tam jest DevilWEB, więc pozostaje Ci się przyzwyczaić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Kwiecień 18, 2013 @mondziu Póki co mam wolne, nie mam zbyt wielu obowiązków, czepiam się każdej roboty byleby mieć trochę więcej doświadczenia. Ale jeśli woli korporację czy coś długoletniego to raczej wybierałbym to drugie, nie hosting u siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach