krrzysiu1009 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam, Jakie polecilibyście wirtualny serwer, który da rade udźwignąć ts3 (32 sloty), stronę www, oraz 2 góra 3 serwery do gry (po 12 slotów)? Oczywiście serwer najlepiej jakby był tani, ale dający rade temu podołać. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 serwery gier, ts i serwer wirtualny? A chociaż jaka to gra nam powiesz?teoretycznie pytać o serwery gier powinienes na gamehostingtalk.pl pozdrawiamKszysiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Sądząc po tagach chodzi o cod'4 podaj jakiś budżet, bo dla każdego słowo tani oznacza co innego. Może ultimahost.pl pakiet ovz.2048MB albo ovz.4096MB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Szczerze nie polecam stawiania serwerów gier typu cs, cod, moh itd. na wirtualizacji OpenVZ. Jak poznamy budżet to pomożemy z wyborem oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krrzysiu1009 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2013 Budżet to 100 zł miesięcznie. Serwery gier to: CoD4 i CS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 15, 2013 Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie serwer dedykowany KS R-4G w OVH. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 16, 2013 A ja polecę Ci stawianie serwerów gier na OpenVZ - stawiałem nie raz i NIGDY nie narzekałem na ich jakość - gracze również... Pod takie zastosowania: http://ultimahost.pl/vps - ovz.4096MB http://vipower.pl/index.php?id=Serwery-VPS-OpenVZ-SSD - VPS3 na dyskach SSD WebH.pl - VPS "FULL" (z rabatem 50%) - gdzieś na forum powinny być kody. PhuDianet - VPS Normal bądz BIG to chyba wszystko - jeszcze mintshost.pl podchodzi ale z tych wszystkich celowałbym Najbardziej w Vipower.... Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach