MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam, Prosiłbym o ocenę strony wysepka.eu . Oczywiście zdaję sobie sprawę, że szablon jest z d4u.pl i to duża wada, ale strona była potrzebna na teraz, a ja nie mam aż takich umiejętności by stworzyć stronę od zera, ani tym bardziej funduszy by to komuś zlecić. Głównie chodzi mi o ocenę rozłozenia informacji, czy jest wszystko co powinno być, czy coś jest nie tak . Z góry dziękuje za każde słowo. Pozdrawiam, MichałK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Według mnie trochę uwag: - typografia - warto dostosować jeden, góra dwa rodzaje fontów, - box z lewej strony - wyśrodkowanie obrazków, tak samo dobór fonta, - zakładka o nas - według mnie trochę sporo tekstu, te obrazki z dołu proponuję przenieść do góry, ewentualnie wkomponować w tekst (wolno się wczytują, być może to tylko u mnie), - oferta - tu całkowicie uciekł content strony, obramowanie jest ucięte zaraz pod nawigacją a reszta pływa w pozostałych podstronach jest okej, - galeria - 6 fotka od góry troszkę rozjechana, - cennik - tabelka mnie zniechęca, proponowałbym jakieś boxy, w sumie można też ją jakoś ostylować, - dojazd - okej, - kontakt - raczej rzadko stosuje się takie nieostylowane formsy, To są takie szczegóły według mnie a warto zadbać, poprawi to ogólny wygląd stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach