S2000 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Dzień dobry. Chciałbym przedstawić bazę firm companydirectory.pl. Ostatnio został zainstalowany modny layout - nawet responsywny Dostępne kategorie w katalogu companydirectory: Internet i Komputery, Regiony, Zwierzęta i Rośliny.Będę wdzięczny za wszelkie oceny i uwagi. Zachęcam także do sugerowania nowych stron firmowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S2000 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Bez tego nie działała mi wersja mobilna. Może coś źle robiłem... Usunę i sprawdzę jezcze raz czy będzie się poprawnie wyświetlać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sixwishlist.com Zgłoś post Napisano Kwiecień 14, 2013 Powiem szczerze, że mi się to nawet podoba. style.css jak kolega wspomniał nie ma potrzeby tak linkować skoro masz wszystko w jednym pliku chyba że sobie to rozgraniczysz co ewentualnie ułatwiło by dostosowanie strony do urządzeń mobilnych i ewentualnych zmian bez naruszania głównej konstrukcji strony. Tak jak wspomniałem już styl na 5+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HostSpace 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 22, 2013 Fajny katalog na arfooo, zrezygnowałbym jeszcze z linków wychodzących na głownej z wizytówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach