McAs 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam, czy jest może jakiś moduł lub komenda w ssh ( debian 64 bit vwr 6.0.7 ) by sprawdzić jak poszczególne skrypty na maszynie , obciążają ją ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 samu htop wiem że pokazuje np. apach2 zużywa powiedzmy 60% CPU. http://imageshack.us/f/542/optym.png/ W linku można zauważyć, że Apache zużywa 66% CPU , ma tam jakieś składowe ( fajnie) , ale teraz mi chodzi by wydzielić jakie skrypty strony tam postawionej , generują przez Apache takie obciążenie np. /var/www/index.php . Możliwe, że nie wiem jaką kolumnę trzeba w opcjach włączyć w htop ^^ i wyjdzie , że jestem "lamką" ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edwarpan 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2013 Po PID każdego procesu apache możesz mieć obciążenie, wrzucasz zadanie cron do pliku, i możesz z poziomu www oglądać obciążenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biszkopcik 37 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2013 skrypty www - phpsysinfo, status2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
McAs 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2013 Dzięki wielkie wszystkim za pomoc kto pyta nie błądzi ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach