luto 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 po jakim czasie wstaje VPS na bizneshoscie ? Status:Oczekiwanie na realizację mam tak 3h i nie wiem czy sie martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Zaupiles VPS i czekasz na jego instalacje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luto 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) tak, moglem napisać ze nie o padnięcie chodzi Edytowano Kwiecień 9, 2013 przez luto (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hajki 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja czekałem około 5 godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 A nie lepiej napisać z tą sprawą do supportu ? pomoc bądz bok@biznes-host.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luto 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 już jest, nie mam doświadczenia z VPSami dużego, więc nie wiedziałem czy pisać do supportu czy to normalne, stąd pytanie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 My stale pracujemy więc jak coś to pisz śmialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach