MichałK 7 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam,Chciałbym się zorientować, ile ktoś by sobie życzył za wykonanie czegoś takiego:Jest gra, która zapisuje zrobione screenshoty w jakimś wyznaczonym folderu. I teraz chciałbym, aby ktoś mi wykonał dwie rzeczy.Jedna to strona z uploadem fotek + rejestracją + tworzenie albumów + miniaturki i takie duperele, a druga to program, który by się włączało i w którym wpisywało się dane do logowania i program miałbym za zadanie automatycznie uploadować świeżo zrobione screenshoty. Z dodatkowych opcji to wybór języka program jak i strona miała by być w 4 stronach.I teraz najważniejsze jaki koszt? Grafika zarówno strony jak i programu = schludne minimum. Bo wydaje mi sie, ze technicznie nie jest to jakis duzy problem.Oczywiście, podpisywana umowa o dzieło/zlecenie zależnie od życzenia.Z góry dzięki.Pozdrawiam,MichałK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gadeawzuki 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam. Jestem zainteresowany wykonaniem tego zlecenia. Moja propozycja cenowa za całość zgodnie z Pana specyfikacją to 1000zł do ewentualnej negocjacji. W ofercie strona + grafika + skrypt. Zapraszam do kontaktu na maila: gadeawzuki@gmail.com w celu przedyskutowania dokładnego działania portalu oraz ceny i terminu wykonania. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Jest tez kilka portali jak http://screenshu.com/ może to Ci wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach