nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Witam. Mam takie pytanie http://www.parkingbalice.pl, po wyszukaniu frazy "parking balice" strona jest w boxie z adresami, a nie jako normalny wynik wyszukiwania. Zastanawiam się, czy również w tym boxie strony też mają pozycję którą przykładowo po wyjściu na wyższe miejsce odklei się od innych stron z adresami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) Hmmm... Zakładam, że znajdujesz się w Balicach lub gdzieś w okolicy. Ja będąc w Szczecinie nie mam żadnych boksów z adresami dla Twojej frazy: http://oi47.tinypic.com/2e4kbw5.jpg Ale z kolei wyszukując "parking Szczecin" pojawiają mi się właśnie takie adresy pomiędzy zwykłymi wynikami, a także mapka Google wyświetlająca różne parkingi. Wynikałoby z tego, że to zatem takie zachowanie Google w zależności od lokalizacji, wychodzą zapewne z założenia, że zazwyczaj lokalnie szuka się adresu i trasy dojazdu, a nie strony internetowej wpisując takie frazy jak parking, restauracja, kino itp. Edytowano Kwiecień 9, 2013 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Everesteam 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2013 do tego co przedmówca napisał dodam, że abyś zobaczył jak to widzą inni klikasz "narzędzia wyszukiwania" i wpisujesz inne miasto niż Twoje wtedy właśnie geolokalizacja zmienia się i "boxie z adresami" znika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ihsahn 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2013 Radzę poszukać informacji o aktualizacji venice od google, jest tego cała masa, to powinno wyjaśnić kwestię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tom7878 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2013 Web Metrics to nowopowstała strona poświęcona w całości analityce internetowej i optymalizacji konwersji. Warto również ukończyć szkolenie Google Analytics prowadzone przez Wb Metrics Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cheva 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 23, 2013 a czy po takim szkoleniu otrzymuje się jakiś certyfikat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach