Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) Witam Jak w temacie , nie ma fanowskiego portalu tego świetnego serialu więc postanowiłem taki stworzyć. Osoby, który by były zainteresowane współpracą, dodawaniem materiałów, redagowaniem tekstów etc. proszę o kontakt na PM. Oczywiście głównym założeniem jest dyskusja z innymi osobami więc tutaj też będzie kładziony główny nacisk. Projekt w fazie powstawania, na chwilę obecną zaczynam pozycjonowanie, dodaję teksty, nowości, filmy itp. Ważna kwestia nie jest to ogłoszenie pracy gdyż nie nastawiam się na zyski z tego portalu tylko na przyjemność rozmowy z innymi osobami zainteresowanymi tematyką GOT, więc $$ nie oferuję. Pozdrawiam PS: Winter is coming ... Edytowano Kwiecień 9, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beliar 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 (edytowany) Hej, Nadal aktualne? Edytowano Kwiecień 9, 2013 przez Beliar (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 Siemka, Tak, wysłałem PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alfredos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2013 Też ewentualnie mogę pomagać w miarę wolnego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spajder 6 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19, 2013 Ostatnio sam myślałem nad stworzeniem takiego portalu, bo faktycznie takiej polskiej strony nie ma. Napisałem na PW, odpisz jeśli potrzebujesz kogoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach