PanCienisty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 (edytowany) Witam! Poszukuję serwer może być VPS lub dedykowany w cenie do 200PLN z 8 lub więcej GiB ram (gdy chodzi mi o vp to ma być gwarantowany ram). Co możecie mi polecić? Edytowano Kwiecień 7, 2013 przez PanCienisty (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liar 21 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Witam! Poszukuję serwer może być VPS lub dedykowany w cenie do 200PLN z 8 lub więcej GiB ram (gdy chodzi mi o vp to ma być gwarantowany ram). Co możecie mi polecić? Kimsufi z 8Gb ram. 150zł kosztuje. W Polsce sprawdź sprint data center, napisz do nich a coś Ci pewnie przygotują. Wysłane z mojego ST25i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Witam Konfiguracje można sprawdzić na naszej stronie www.sprintdatacenter.pl - najtańsza ECO 0 będzie w cenie 179 netto /220 pln brutto. Serwer można przetestować przez 7 dni za jedyne 10 pln. Zapraszam do testów Pozdrawiam Krzysztof info@sprintdatacenter.pl kont 696 021 304 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanCienisty 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Na polskim rynku nikt więcej nie ma nic do zaoferowania? Miałem nadzieję na większą ilość ofert ^^ ale chyba trzeba poczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach