veg12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 (edytowany) Witam, poszukuje takiej niestandardowej oferty, chodzi mi o karty marki radeon min 4x hd seria 7 (mogą być również inne modele firmy radeon,) oczywiście biorę pod uwagę wysokie koszty, czekam na propozycję. Edytowano Kwiecień 7, 2013 przez veg12 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemon 35 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 BTC to było trza kupić albo kopać 3 lata temu, teraz to ciut późno na zabawy w kopacza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Teraz trzeba czekać na mniejszą trudność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 To może zainwestuj w Tesle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veg12 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Tesla, do operacji które chcę wykonywać niestety się nie nadaje, już sprawdzałem :-), lepiej sobie radzi pojedynczy radeon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach