debianos 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Od godziny próbuje cos u nich zamowic, jednak strona im nie dziala - zarówno z domu jak i z vps-a - ktos wie co sie stalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kix 28 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 (edytowany) Jaka marka taki uptime. Pewnie nie zapłacone za serwery, jak i w przypadku poprzednich projektów tego towarzystwa. Edytowano Kwiecień 7, 2013 przez kix (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 W tej chwili mamy skoncentrowany atak DoS (flood) na nasze serwery Hosting SHARED robimy wszystko aby jak najszybciej przywrócić działanie. Lecz wszystkie usługi inne serwery VPS oraz OpenvZ działają bez problemowo. informacje także można znaleść na https://twitter.com/Esdatapl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LS_ARRoW 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 mi działa ok serwer proszę sprawdzić domena przekierowana 4speak.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Coś często te pady u was pora znikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 W tej chwili jest sytuacja zażegnana, klienci mogą bez żadnego problemu już korzystać z naszych usług SHARED. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Chyba niekoniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 (edytowany) się dzieci bawią "stress testami sieci" za 5$... Edytowano Kwiecień 8, 2013 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LS_ARRoW 0 Zgłoś post Napisano Maj 13, 2013 (edytowany) dostałem wiadomość na maila, sorrki nie przeczytałem już wszystko wiem. Edytowano Maj 13, 2013 przez LS_ARRoW (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LS_ARRoW 0 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Czy ktoś ma usługi w tej firmie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hippo 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 Wie ktoś może co się dzieje z esdata.pl od soboty nie działa główna oraz panel od zarządzania VPS a sam VPS działa normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 esdata.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego Domenki nie opłacili :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 esdata.pl po zakończeniu okresu rozliczeniowego Domenki nie opłacili :-) Kurcze, myślałem że jednak dłużej ten livenet postoi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 Kurcze, myślałem że jednak dłużej ten livenet postoi .livenet? livenet to pod esynergy chyba jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 livenet? livenet to pod esynergy chyba jest... Akurat w innym znaczeniu użyłem tego słowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
strefapc 69 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2013 (edytowany) Chyba esdata całokowicie padła? Edytowano Maj 20, 2013 przez strefapc (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LS_ARRoW 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 czekam na zwrot nie małej gotówki.... złożyłem wypowiedzenia i nadal nie dostałem zwrotu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 czekam na zwrot nie małej gotówki.... złożyłem wypowiedzenia i nadal nie dostałem zwrotu... I wątpie że ją dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LS_ARRoW 0 Zgłoś post Napisano Maj 21, 2013 to się jeszcze okaże, bo mogą na tym wiecej stracić dużo wiecej, a prawo konsumenta też jakieś jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach