??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 (edytowany) Witam, mam taki problem z przeglądarką który występuje bardzo rzadko a więc jak siedzę na necie i po jakimś czasie zaczynają się strony wolno ładować, ale jak się załaduje to szybko można się na niej poruszać czyszczę wszystkie dane przeglądarki, pamiec podreczna i wraz to samo jest;/ dopiero po RR pceta jest git. Co może być nie tak? Może jakimś programem to sie da wyczyścić dobrze? Edytowano Kwiecień 7, 2013 przez ??? (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Z jakich DNS korzystasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 dns2.tpsa.pl dns.neostrada.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Zmień sobie na OpenDNS lub Google Google: 8.8.8.8, 8.8.4.4 OpenDNS: 208.67.222.222, 208.67.220.220 Problem powinien zniknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
??? 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Mam teraz właśnie ten problem i zauważyłem, że pliki image, tekstowe i aplikacje też się wolno otwierają taka zamuła ;/ a na operze wszystko ładnie śmiga, więc problem tkwi w czymś innym ;/ . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach