raxon 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Hej, pytanie dotyczące serwisu "cashmobile.pl", ktoś korzysta,korzystał, jakieś haczyki? Co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrozenShade 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Bardzo miły BOK. A samej usługi w praktyce nie sprawdzałem, bo mój produkt jeszcze nie wystartował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Masz tyle sprawdzonych firm po co szukasz nowej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BogdanK 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2013 jestem u nich od 2 lat i są OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oreo 59 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2013 Szkoda, że (chyba) ich skrypt nie jest otwarty. API jest mało integralne, zwłaszcza, że mają gotowe kody na ledwo Joomla i WordPress. Jednakże zgaduję, że sądząc po ich stronie i BOK'u, może szybko się rozwiną i wdrożą znacznie więcej kodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FrozenShade 18 Zgłoś post Napisano Kwiecień 23, 2013 Obsługę cashmobile zrobiłem w javie w 15 min, bazując na przykładzie w php. BOK odpowiadał cierpliwie na wszystkie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach