propox 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Witam, Zlecę aktualizację strony firmowej www.propox.com , wymagania: - nowa szata graficzna - nowy autorski cms - wersje językowe - powiązanie ze sklepem internetowym - przeniesienie całej bazy produktów z obecnej strony Funkcjolalności powinny pozostać jak obecnie, chodzi o odświerzenie pod kątem wizualnym i programowowym. Oferty proszę przesyłać na adres support@propox.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bialy_Wilk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 To może jeszcze uzupełnisz takie pole jak budżet? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 To może jeszcze uzupełnisz takie pole jak budżet? :-) Przecież jest uzupełnione. Kontaktowałem się via e-mail. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bialy_Wilk 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Pienio69, to mógłbyś mi tu napisać? :-) Bo ja jakoś nie widzę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pienio69 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 (edytowany) Screen. Edytowano Kwiecień 7, 2013 przez Pienio69 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach