chmuri 89 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 http://www.wykop.pl/artykul/1470455/niebezpiecznik-pl-zhackowany/ Przesada? Czy w końcu ktoś poprostu chciał powiedzieć publicznie swoje zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 ciekawe czy opiszą jak doszło do tego i czy będą tak samo krytyczni wobec siebie jak wobec innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Niebezpiecznik became up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Fajnie, napisali w klimacie takim, jak ja zniszczyłem w wątku o mBanku bodajże... że "eksperci" cwaniakują, a potem ch... z tego ich cwaniakowania wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 http://niebezpiecznik.pl/post/dolaczylismy-do-grona-najwiekszych/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 "Z dużej chmury..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Czyżby poległo AdTaily? Po powrocie to właśnie tych reklam nie ma na Niebezpieczniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
t4t4v4 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Masz wyjaśnione w podlinkowanym przez Andrzeja wpisie Atakujący wykorzystali dziurę w skrypcie AdTaily, który z kolei był dołączany do strony Niebezpiecznika. Musieli pożegnać się z AdTaily.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoel 9 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Jak się kiedyś wbiją do wujka G i podmienią jquery to miliony stron będzie kierować na syski ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 W sumie trochę mi zadziałała ta informacja i sam przyśpieszyłem aktualizacje swojego skryptu na maszynie produkcyjnej łatając małą dużą dziurę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach