Alan 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Witam, Poszukuję 2 serwery dedykowane, pierwszy pod 100 slotowy serwer Minecraft, a drugi po 15 serwerów Cs 1.6 500-1000 FPS. Chciałbył się zapytac jaką specyfikacje byście mi polecili oczywiście chciałbym, aby była, to lok. PL. Bardzo zależy mi na jakości usług. Budżet 1000-1100zł/netto za oba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 (edytowany) Trudno dokładnie określić jaki dedyk byłby odpowiedni, wydaje mi się, że nasz D200 byłby w sam raz: http://www.mzone-net.eu/index.php?d=dedykowane_pl Posiadamy też większe konfiguracje, w razie pytań zapraszam do naszego BOK lub na czat. Edytowano Kwiecień 6, 2013 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Mhm rozumiem, dziękuję za odp. Tylko mzone jest wstanie mnie przyjąć pod swoje skrzydła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Mhm rozumiem, dziękuję za odp. Tylko mzone jest wstanie mnie przyjąć pod swoje skrzydła? Wiesz że dziś jest SOBOTA? Większość firm spędza czas z rodziną "pod telefonem" a nie siedzi na WHT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Zerknij na: http://netshoot.pl/pokaz-dpg/Serwery z ATM Warszawa + panel i konfiguracja maszyny od NetShoot.pl, więc nic Cię nie interesuje, tylko wyklinujesz serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 O fajna oferta Co byś bardziej polecił? 2x DPG X1 czy może 1x DPG X4? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samp 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 7, 2013 Ja mam X4 podzielone (wirtualizacja) i osobno trzymam różne tytuły gier. Całość mi skonfigurowali w 1 dzień, działa bezawaryjnie, jakość również świetna bo wiadomo to ATM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Witam Zapraszam na naszą stronę www.sprintdatacenter.pl - 14 konfiguracji do wyboru, każdy serwer można przetestować 7 dni za 10 pln netto. W Twoim przypadku poleciłbym ECO 1 i SOS 3. Serwer dostępny w 5 minut od zamówienia. Lokalizacja oczywiście PL. Pozdrawiam Krzysztof info@sprintdatacenter.pl kont 696 021 304 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 i3 i 15 serwerów 500-100fps, nie ma szans - potrzebujesz coś mocniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Wiesz że dziś jest SOBOTA? Większość firm spędza czas z rodziną "pod telefonem" a nie siedzi na WHT. Co z tego że była sobota, chcesz zarobić pieniądze to trzeba się poświęcić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cad0s 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2013 A ja ci Polecę Minecraft SDC, ECO 1 Tychy24.Pl I5 Hetzner EX 5 Tyle ile pamiętam Counter-Strike spróbuj w vipower lub www.mzone-net.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach